Dierbaar » Afscheid van Bas

Helaas hebben recent de baasjes van Bas afscheid van hem moeten nemen...

Deze lieve boxer die altijd vol vertrouwen bij mij binnenkwam was gewoon op...teveel ernstige kwalen stapelden zich op. Bas zijn baasjes hebben na een zeer intensieve periode van onderzoeken en behandelingen op het juiste moment besloten hem te laten gaan.

Ik ontving een hele lieve brief die ik graag met jullie wil delen, want ik zal hem ook missen: lieve Bas, ook daarachter de regenboogbrug zijn er koekjes voor jou!

 

 

 

Lieve Janine,

Ik wil je bedanken voor alle goede zorg die jij mij hebt gegeven.

Als ik naar jou ging dan ging ik naar mijn “tante dokter”,  ja zo noemde ik jou.

Jij bent niet alleen een goede  “tante dokter” maar ook een fijn mens.

Na mijn behandeling kreeg ik altijd wat lekkers, dus als ik hoorde “we gaan naar tante dokter”  toe dan begon ik al te kwispelen met mijn kort staartje.

Nu ben ik achter de Regenboogbrug en kan ik weer alles doen wat ik wil. Mijn vriendinnetje Luna is ook hier en samen rennen en spelen wij nu zonder moe te worden en we zijn nooit meer ziek.

Natuurlijk mis ik mijn baasjes Yvonne en Ger verschrikkelijk maar ik weet ook dat ik voor altijd in hun hart ben, en het doet mij verdriet dat zij zo verdrietig zijn.

Dankzij  jou ben ik nog 11 jaar mogen worden.

Op de foto lig ik op mijn 11de verjaardag, lekker in zonnetje

Ook nog bedankt dat je altijd een luisterend oor had voor Yvonne en Ger.

Dikke knuffel van Bas.

Laatste nieuws

Oktober is de maand van de oudere kat!

Speciaal in de maand Oktober geven we 10% korting op bepaalde screenings die van belang zijn in de controle van de gezondheid van een oudere kat. Wij besteden het hele jaar door natuurlijk die aandacht en zorg en blijven de eigenaren erop attenderen dat een oudere kat (ouder dan 7-8 jaar) toch meer zorg nodig heeft. Tijdens de jaarlijkse controle met vaccinaties geven wij ook altijd al 10% korting op deze screenings.

Opletten voor longworm bij uw huisdier!

Jouw hond loopt wel eens rond in de tuin. Dezelfde tuin waarin ook naaktslakken en huisjesslakken rondkruipen die besmet kunnen zijn met de larven van de dodelijke longwormparasiet. Zo’n geïnfecteerde slak opeten of zelfs nog maar haar slijmspoor doorslikken, kan jouw hond besmetten met longworm.

Ziekten overgebracht door vossen!

Nu weer gesignaleerd: vossen met de hondenziekte of wel de ziekte van Carré of Distemper ziekte. Wat is dit en wat brengen vossen nog meer over?

RHD2 vaccinatie bij konijnen

Er zijn nu twee geregistreerde vaccins in Nederland tegen het RHD2 virus.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl