Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl

Bekijk de routebeschrijving via Google Maps

Openingstijden

 Maandag t/m Vrijdag
Behandeling uitsluitend op afspraak  

 

 

Dierenkliniek Dierbaar Update COVID-19 /Corona

DE OPENINGSTIJDEN VAN DE KLINIEK VERVALLEN PER DIRECT EN ALLES ZAL OP AFSPRAAK GEBEUREN (OOK HET OPHALEN VAN VOER EN MEDICIJNEN DUS)WIJ ZIJN OP WERKDAGEN TELEFONISCH/E-MAIL BEREIKBAAR VAN+- 09.00-18.00 UUR. Klik Update COVID-19/Corona voor de coronamaatregelen

 

OOK VOOR SPOED BELT U ALTIJD 077-4720702, U HOORT DAAR WAAR U TERECHT KUNT!(U KUNT DUS NIET ZOMAAR KOMEN!!)

Voor minder urgente zaken kunt u buiten openingsuren een e-mailconsultatie via info@dierenkliniekdierbaar.nl  aanvragen. Zo kunt u advies op afstand krijgen! Kosten hiervoor zijn € 29,95. Lees hier de voorwaarden!

 

 

Op(behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.

KvK

14117826

Laatste nieuws

Vaccineer uw huisdier, ook in Coronatijd!

Wij blijven  motiveren om het vaccineren van uw huisdier ook in deze coronatijd te blijven doen!

Update COVID-19/Corona

Gezien het beleid i.v.m. het coronavirus zijn wij bij Dierenkliniek Dierbaar genoodzaakt onze dienstverlening hierop aan te passen.

Wij willen met klem benadrukken dat wij vooralsnog beschikbaar blijven voor behandelingen en het ophalen van voer en medicijnen, maar om te voorkomen dat wij de zorg voor uw huisdier niet meer kunnen geven zijn wij genoodzaakt de volgende maatregelen te treffen:

DE OPENINGSTIJDEN VAN DE KLINIEK VERVALLEN PER DIRECT EN ALLES ZAL OP AFSPRAAK GEBEUREN(OOK HET OPHALEN VAN VOER EN MEDICIJNEN DUS)WIJ ZIJN TIJDENS WERKDAGEN TELEFONISCH/E-MAIL BEREIKBAAR VAN +- 09.00-18.00 UUR.

E-mail consultatie

Indien u buiten of tijdens de openingsuren bezorgd bent over uw huisdier en het betreft geen spoed of levensbedreigende situatie dan kunt u een e-mailconsultatie aanvragen. Zo krijgt u op afstand advies!

Vaccinatie hond tegen de ziekte van Lyme

Dierenkliniek Dierbaar start weer met de vaccinatie tegen de ziekte van Lyme!

 

EHBO-handleiding

Nieuw is deze EHBO-handleiding voor de hond en kat. Indien gewenst kunt u hem uitprinten om te bewaren bij uw EHBO-doos.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl