Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl

Bekijk de routebeschrijving via Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

 Behandeling enkel op afspraak.

Voor het afhalen van medicijnen (eventueel op recept), ontwormingsmedicamenten,vlooien/tekenproducten of voer, kunt u uitsluitend tijdens bovenstaande gemelde openingsuren langs komen. Hierbuiten is de kliniek enkel open voor ingeplande afspraken/operaties of gesloten.

 

Behandelingen worden enkel na telefonische afspraak in overleg ingepland. In theorie is dit mogelijk zoals altijd tussen 10.00-12.30 en 14.30-18.30 uur! Indien wij uw telefonische oproep niet kunnen beantwoorden kunt u beter een bericht inspreken ( enkel tussen 10.00-18.30 uur mogelijk). We zullen proberen u zo spoedig mogelijk terug te bellen. E-mail kan ook, alleen kunnen we niet garanderen dat die snel beantwoord wordt.

 

Voor spoedgevallen belt u altijd 077- 4720702, u kunt niet zomaar langskomen (ook tijdens openingsuren niet! Wij kunnen namelijk al bezig zijn met een spoedbehandeling of operatie, of geen spoeddienst hebben, zodat u tijdig een andere dierenarts kunt contacteren,bovendien zullen de spoedkosten doorberekend worden) U hoort buiten openingsuren of tijdens een behandeling, een telefoonnummer waar u contact moet opnemen. Wij werken in de spoeddienst samen met andere dierenartsen. Wij zorgen onderling voor terugkoppeling van de medische handelingen. Houdt u rekening met hogere tarieven buiten openingsuren en feestdagen.

 

Indien u verhinderd bent, laat ons dat dan ten minste 24 uur van tevoren weten zodat wij u de gereserveerde tijd niet in rekening hoeven te brengen.

KvK

14117826

Laatste nieuws

Ook wij investeren in vooruitgang!

Techniek staat niet stil, ook wij moeten geregeld nieuwe, moderne middelen aanschaffen, om weer up-to-date te zijn voor de behandelingen van uw huisdier!

Nieuw in de praktijk in 2016:

Video-otoscoop voor inspectie van de oren

Ecg-apparaat(maken van hartfilmpje)  via de Iphone zonder belasting van uw huisdier

Dentale(tanden) unit, voor een nog betere behandeling van de tanden van uw huisdier!

Nieuwe seniorenscreening-pakketten

Om voortijdig ziekten bij uw huisdier aan te tonen en te kunnen behandelen hebben we speciale seniorenpakketten(7+ gemiddelde leeftijd) ontwikkeld!

Bestel nu ook online Hill's Vetessentials puppie en kitten!

U kunt nu ook Hill's Vetessentials puppie en kitten bij ons kopen! Deze zijn ter introductie scherp geprijsd en via de e-mail te bestellen. Het voer kunt u enkel ophalen in de kliniek!

Hill’s voeding actie 2017: wij helpen uw huisdier afvallen!

Veel van onze huisdieren zijn te dik. Wij geven u nu een mooie kans om samen dit jaar uw huisdier af te laten vallen!

Vaccinatie hond tegen de ziekte van Lyme, ook in 2017!

Dierenkliniek Dierbaar start weer met de vaccinatie tegen de ziekte van Lyme!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl