Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl

Bekijk de routebeschrijving via Google Maps

Openingstijden

 Maandag t/m Vrijdag
Behandeling uitsluitend op afspraak  

 

 

WIJ MOGEN BLIJVEN WERKEN!!!

Wij werken van maandag t/m vrijdag enkel op afspraak voor behandelingen maar ook voor het ophalen van voer en medicatie. Onze openingstijden vervallen dus en de praktijkdeur is gesloten tussen de ingeplande afspraken. U kunt telefonisch of (het liefst) per e-mail uw afspraak aanvragen of uw bestelling plaatsen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 11.00 -17.30 uur.

Coronamaatregelen

 

Voor minder urgente zaken kunt u buiten openingsuren een e-mailconsultatie via info@dierenkliniekdierbaar.nl  aanvragen. Zo kunt u advies op afstand krijgen!  Lees hier de voorwaarden! Maar voor spoedeisende zaken zijn wij niet gespecialiseerd en gefaciliteerd en kunnen bovendien geen 24/7 zorg aanbieden. Wij zullen u dan altijd adviseren met een gespecialiseerdere (spoed) kliniek contact op te nemen. Dit ook om kostbare tijd en dubbele kosten te besparen indien u eerst mij contacteert en vervolgens toch naar een spoedkliniek moet.

Zoek hier een dierenarts in de regio

U mag evengoed altijd bellen naar: 077-4720702

 

 

 

 Algemene Voorwaarden 

Laatste nieuws

Vaccineer uw huisdier, ook in Coronatijd!

Wij blijven  motiveren om het vaccineren van uw huisdier ook in deze coronatijd te blijven doen!

Update COVID-19/Corona

Wij willen u er op wijzen dat wij blijven werken op  1,5 meter en indien nodig met een mondkapje. Wij blijven dus  werken zoals het was. Dat wil zeggen in de meeste gevallen met een assistent, uw huisdier wordt van u overgenomen en u wacht in de wachtkamer, of, indien wij dat zo beslissen: u komt met een persoon in de behandelruimte, draagt een mondkapje en houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

Ook blijven wij voor alles op afspraak werken en is de praktijk gesloten tussen de afspraken in en worden bestellingen enkel op afspraak ingepland. 

E-mail consultatie

Indien u buiten of tijdens de openingsuren bezorgd bent over uw huisdier en het betreft geen spoed of levensbedreigende situatie dan kunt u een e-mailconsultatie aanvragen. Zo krijgt u op afstand advies!

Vaccinatie hond tegen de ziekte van Lyme

Update vaccinatie ziekte van Lyme: de fabrikant heeft het vaccin uit handel genomen en is dus niet meer leverbaar in Nederland. De vaccinaties zullen dus opgemaakt worden.

 

EHBO-handleiding

Nieuw is deze EHBO-handleiding voor de hond en kat. Indien gewenst kunt u hem uitprinten om te bewaren bij uw EHBO-doos.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl