Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl

Bekijk de routebeschrijving via Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
Behandeling uitsluitend op afspraak,ophalen voer en medicijnen enkel na bestelling  

 

 

Wij werken van maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. U kunt per e-mail uw afspraak aanvragen of uw bestelling plaatsen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 11.00 -17.30 uur.

 

 

Voor minder urgente zaken kunt u buiten openingsuren een e-mailconsultatie via info@dierenkliniekdierbaar.nl  aanvragen. Zo kunt u advies op afstand krijgen!  Lees hier de voorwaarden! Maar voor spoedeisende zaken zijn wij niet meer gespecialiseerd en gefaciliteerd en kunnen bovendien geen 24/7 zorg aanbieden. Wij zullen u dan altijd adviseren met een gespecialiseerdere (spoed) kliniek contact op te nemen. Dit ook om kostbare tijd en dubbele kosten te besparen indien u eerst mij contacteert en vervolgens toch naar een spoedkliniek moet.

Zoek hier een dierenarts in de regio (hou er rekening mee dat de meeste klinieken naar een spoedkliniek verwijzen, onder andere: Evidensia Geldrop of Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem)

U mag evengoed altijd bellen naar: 077-4720702

 

 

 

 Algemene Voorwaarden 

Laatste nieuws

Vraag een second opinion aan!

Second opinion nodig op papier? Of uitleg over onderzoeken en wat er nu eigenlijk gezegd is zonder het doktersjargon? Stuur me een e-mail met alle verslagen/patiëntenkaarten van je geliefde huisdier.

Start van Dierbare Diensten!

Nieuws: ik ben gestart met een aanvullende onderneming:Dierbare Diensten!

Dierbare Diensten verzorgt:

Hulp aan huis bij de verzorging van je dieren!

Hulp bij het koken, ter ondersteuning of gewoon voor de gezelligheid.

Hulp bij een feestje!

ZZP opdrachten voor bedrijven

E-mail consultatie

Indien u buiten of tijdens de openingsuren bezorgd bent over uw huisdier en het betreft geen spoed of levensbedreigende situatie dan kunt u een e-mailconsultatie aanvragen. Zo krijgt u op afstand advies!

EHBO-handleiding

Nieuw is deze EHBO-handleiding voor de hond en kat. Indien gewenst kunt u hem uitprinten om te bewaren bij uw EHBO-doos.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl