Dierbaar » Vakantie zomer 2015

Ook deze zomer hebben we weer heerlijk genoten van twee weken vakantie:

samen met onze beestjes hebben we thuis en rondom leuke dingen gedaan. Maar ook werd er gewerkt: ja, de wachtkamer en de behandelruimte kregen weer een fris nieuw verflaagje! En alles werd weer een beetje opgepimpt!

(helemaal klaar is het nog niet, wordt vervolgd) Was wel zwoegen bij die 30 graden!!! Maar goed dat we airco hebben (voor mens en dier)

 

 

 

 

 

We zijn lekker met ons Funske op terrasjes geweest,lekker bij Jagersrust gegeten, naar de Ardennen en Reindersmeer geweest...wat wil je nog meer?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan als afsluiter ook nog eens 3 dagen met ons paard Larno erop uit met zijn grote vriend Moreno uit Duitsland: 40 km in 3 dagen gedaan, in de Ravenvennen en het Zwarte water. 's Avonds lekker de barbeque aan, op en top genieten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo zijn we, volkomen uitgerust en bijgetankt, weer helemaal klaar voor onze lieve patiëntjes!!!

Laatste nieuws

Oktober is de maand van de oudere kat!

Speciaal in de maand Oktober geven we 10% korting op bepaalde screenings die van belang zijn in de controle van de gezondheid van een oudere kat. Wij besteden het hele jaar door natuurlijk die aandacht en zorg en blijven de eigenaren erop attenderen dat een oudere kat (ouder dan 7-8 jaar) toch meer zorg nodig heeft. Tijdens de jaarlijkse controle met vaccinaties geven wij ook altijd al 10% korting op deze screenings.

Opletten voor longworm bij uw huisdier!

Jouw hond loopt wel eens rond in de tuin. Dezelfde tuin waarin ook naaktslakken en huisjesslakken rondkruipen die besmet kunnen zijn met de larven van de dodelijke longwormparasiet. Zo’n geïnfecteerde slak opeten of zelfs nog maar haar slijmspoor doorslikken, kan jouw hond besmetten met longworm.

Ziekten overgebracht door vossen!

Nu weer gesignaleerd: vossen met de hondenziekte of wel de ziekte van Carré of Distemper ziekte. Wat is dit en wat brengen vossen nog meer over?

RHD2 vaccinatie bij konijnen

Er zijn nu twee geregistreerde vaccins in Nederland tegen het RHD2 virus.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl