Dierbaar » Verjaardagsfeestje Larno

Dit weekend met Pinksteren, vierde Larno, mijn kanjerpaard zijn 22-ste verjaardag!!!

Zijn grote goede vriend Moreno uit Duitsland kwam daarbij even over om samen met Larno en hun baasjes gezellig drie dagen erop uit te gaan.

Zo gingen ze naar de Wittenberg-Ravenvennen in Lomm en reden wel 20 km zonder enige moeite!

 

Diverse tochtjes in het achterland van de Paddeweg werden natuurlijk ook gedaan!

                       

We hebben genoten met zijn allen! Larno, fijn dat je er zo gezond nog bij mag zijn en we hopen op nog vele gelukkige, gezonde jaren met jou!!! Love you!!!

Laatste nieuws

Oktober is de maand van de oudere kat!

Speciaal in de maand Oktober geven we 10% korting op bepaalde screenings die van belang zijn in de controle van de gezondheid van een oudere kat. Wij besteden het hele jaar door natuurlijk die aandacht en zorg en blijven de eigenaren erop attenderen dat een oudere kat (ouder dan 7-8 jaar) toch meer zorg nodig heeft. Tijdens de jaarlijkse controle met vaccinaties geven wij ook altijd al 10% korting op deze screenings.

Opletten voor longworm bij uw huisdier!

Jouw hond loopt wel eens rond in de tuin. Dezelfde tuin waarin ook naaktslakken en huisjesslakken rondkruipen die besmet kunnen zijn met de larven van de dodelijke longwormparasiet. Zo’n geïnfecteerde slak opeten of zelfs nog maar haar slijmspoor doorslikken, kan jouw hond besmetten met longworm.

Ziekten overgebracht door vossen!

Nu weer gesignaleerd: vossen met de hondenziekte of wel de ziekte van Carré of Distemper ziekte. Wat is dit en wat brengen vossen nog meer over?

RHD2 vaccinatie bij konijnen

Er zijn nu twee geregistreerde vaccins in Nederland tegen het RHD2 virus.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl