Dierbaar » Funske en de rest van onze beestenboel

We moeten natuurlijk onze hele huisdierenbende even voorstellen!

Hier alvast een film over onze dierbare huisdieren

We beginnen met Funske, onze hond. Hij is een kruising van een Tibetaanse Terriër met een Welsh Corgi. Hij is superslim en vraagt véél aandacht van je, want het is natuurlijk alleen gezellig als het baasje en vrouwtje bij hem zijn en hem alle aandacht kunnen geven. (Jaloers is hij niet op de patiëntjes, ook vindt hij de opnamepatiënten vaak heel lief en gaat hij bij ze waken als dat kan natuurlijk)

 

 

 

 

 

 

 

Dan hebben we Lucky, onze zwart-witte kat.

Hem hebben we via het asiel waar ik toen werkte:hij kwam binnen via de dierenambulance en was wellicht aangereden. Hij had een drievoudige botbreuk ter hoogte van zijn rechterknie. Helaas konden we hem niet opereren en werd er besloten in afwachting van zijn eventuele zoekende baasje, hem 6 weken in de opname te houden. Zo kon hij rust nemen en hoopten we dat de breuk zo zou helen. Daar er geen baasjes kwamen hebben wij hem na die tijd in huis opgenomen: hij is een onmisbare kat, vol met streken, vangt muizen, klimt,rent en doet, wij hebben hem al sinds 2005!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan hebben we nog Trixie de poes, zij heeft ons zelf uitgekozen zeggen wij altijd: wat gebeurde namelijk: op een avond komt mijn man thuis en zegt dat er een kitten voor de achterdeur staat....en ze was zeer ijverig bezig om zich naar binnen te werken. Dit lukte haar ook en ze vond direct het etensbakje van de andere katten!

Daags erna bleef ze natuurlijk.....meteen ontwormd, ontvlooid en gevaccineerd, want ze zag er niet fris uit,brrr. Trixie is echt een goede naam voor haar want het is echt een Tante...brutaal met een eigen willetje, maar ze hoort er echt bij!

 

 

Verder zijn er nog de zusjes Iwy en Zoe, zij zijn wat rustiger en vinden het binnen prima vertoeven. Zoe komt soms buiten maar rent dan weer snel naar binnen bij het geringste onraad..

Binnen nemen ze natuurlijk de comfortabelste plekjes in beslag en liggen ze lekker te spinnen en te snorren!

update, helaas hebben wij onze lieve Zoë op 10 januari 2017 ingeslapen, zij was heel erg ziek....we missen haar allemaal, rust zacht lieve Zoë...

 

 

En natuurlijk ons paard Larno, maar die staat uitgebreid beschreven op een andere pagina!

 

Laatste nieuws

Ook wij investeren in vooruitgang!

Techniek staat niet stil, ook wij moeten geregeld nieuwe, moderne middelen aanschaffen, om weer up-to-date te zijn voor de behandelingen van uw huisdier!

Nieuw in de praktijk in 2016:

Video-otoscoop voor inspectie van de oren

Ecg-apparaat(maken van hartfilmpje)  via de Iphone zonder belasting van uw huisdier

Dentale(tanden) unit, voor een nog betere behandeling van de tanden van uw huisdier!

Nieuwe seniorenscreening-pakketten

Om voortijdig ziekten bij uw huisdier aan te tonen en te kunnen behandelen hebben we speciale seniorenpakketten(7+ gemiddelde leeftijd) ontwikkeld!

Nieuwe openingstijden per 1 oktober 2016

Per 1 oktober 2016 heeft Dierenkliniek Dierbaar nieuwe openingstijden:

van maandag t/m vrijdag van 11.00-12.30u. en van 15.00-17.30 uur.

Bestel nu ook online Hill's Vetessentials puppie en kitten!

U kunt nu ook Hill's Vetessentials puppie en kitten bij ons kopen! Deze zijn ter introductie scherp geprijsd en via de e-mail te bestellen. Het voer kunt u enkel ophalen in de kliniek!

Hill’s voeding actie 2017: wij helpen uw huisdier afvallen!

Veel van onze huisdieren zijn te dik. Wij geven u nu een mooie kans om samen dit jaar uw huisdier af te laten vallen!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl