Behandelingen » Wormen bij uw hond of kat

 

Bestrijding van wormen bij uw huisdier is zeer belangrijk.

 

Klik op de folder van Bayer voor uitgebreide informatie.

Voor extra informatie voor uw kat klik op: Hoe behandel ik mijn kat tegen parasieten?

Vindt u het ook zo lastig om de ontwormingsdatum te onthouden? U kunt ons een e-mail sturen met daarin het verzoek om gratis per sms of e-mail een herinnering te krijgen. Dit kan overigens ook voor uw ontvlooiingsmomenten. Geeft aub aan of u voor beiden wilt herinnerd worden. Stuur bij de mail ook even de laatste datum (indien u dat weet) wanneer u voor het laatst iets gegeven heeft. En natuurlijk uw mobiele nummer en/of uw e-mailadres.

Laatste nieuws

Vaccineer uw huisdier, ook in Coronatijd!

Wij blijven  motiveren om het vaccineren van uw huisdier ook in deze coronatijd te blijven doen!

Update COVID-19/Corona

Wij willen u er op wijzen dat wij blijven werken op  1,5 meter en indien nodig met een mondkapje. Wij blijven dus  werken zoals het was. Dat wil zeggen in de meeste gevallen met een assistent, uw huisdier wordt van u overgenomen en u wacht in de wachtkamer, of, indien wij dat zo beslissen: u komt met een persoon in de behandelruimte, draagt een mondkapje en houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

E-mail consultatie

Indien u buiten of tijdens de openingsuren bezorgd bent over uw huisdier en het betreft geen spoed of levensbedreigende situatie dan kunt u een e-mailconsultatie aanvragen. Zo krijgt u op afstand advies!

Vaccinatie hond tegen de ziekte van Lyme

Update vaccinatie ziekte van Lyme: de fabrikant heeft het vaccin uit handel genomen en is dus niet meer leverbaar in Nederland. De vaccinaties zullen dus opgemaakt worden.

 

EHBO-handleiding

Nieuw is deze EHBO-handleiding voor de hond en kat. Indien gewenst kunt u hem uitprinten om te bewaren bij uw EHBO-doos.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl