Nieuws » Ook wij investeren in vooruitgang!

 

Techniek staat niet stil, ook wij moeten geregeld nieuwe, moderne middelen aanschaffen, om weer up-to-date te zijn voor de behandelingen van uw huisdier!

Nieuw in 2018: Er is nu een echo aanwezig waardoor er een beeld gevormd kan worden bij bepaalde aandoeningen, zo komen we meer te weten en kunnen we eventueel ook een punctie van het orgaan/weefsel doen voor verder onderzoek.

Nieuw in de praktijk in 2016:

Video-otoscoop:
via een soort trechtertje kijken we in het oor van uw huisdier en zien we het beeld op de computer:zo kunnen we beelden vastleggen of video's maken, belangrijk bijvoorbeeld bij controles van oorproblemen. We kunnen deze ook gebruiken om de huid beter in beeld te brengen en daar bepaalde veranderingen beter te zien, maar ook bij (gewillige) konijnen bij tandafwijkingen!

voorbeeld 1: Inspectie trommelvlies oor bij een hond, mooi helder-intact.

voorbeeld 2: konijn met enorme ingroei-haak van een kies in de tong.

 

Ecg-apparaat(maken van hartfilmpje)  via de Iphone zonder belasting van uw huisdier: door de Iphone met een speciale device op de borstkas van uw huisdier te leggen, lezen we eenvoudig het ecg, bovendien wordt deze opgenomen en via "the cloud" verzonden naar onze databank. Later kan ik deze ECG nog eens nauwkeurig nader bekijken en krijgt u de definitieve uitslag per mail toegestuurd:hoezo moderne tijd??? Lees verder bij Senioren screening voor meer informatie en prijzen

Dentale(tanden) unit, voor een nog betere behandeling van de tanden van uw huisdier!

Deze zeer super-de-luxe gloednieuwe versie maakt het weer mogelijk nog beter en sneller te werken bij tandproblemen:lees ook: Tanden: professionele reiniging

 

Op(behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.

Laatste nieuws

Ziekten overgebracht door vossen!

Nu weer gesignaleerd: vossen met de hondenziekte of wel de ziekte van Carré of Distemper ziekte. Wat is dit en wat brengen vossen nog meer over?

RHD2 vaccinatie bij konijnen

Er zijn nu twee geregistreerde vaccins in Nederland tegen het RHD2 virus.

Ook wij investeren in vooruitgang!

Techniek staat niet stil, ook wij moeten geregeld nieuwe, moderne middelen aanschaffen, om weer up-to-date te zijn voor de behandelingen van uw huisdier!

Vaccinatie hond tegen de ziekte van Lyme

Dierenkliniek Dierbaar start weer met de vaccinatie tegen de ziekte van Lyme!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl