Welkom bij Dierenkliniek Dierbaar

Dierenkliniek Dierbaar is een kliniek voor gezelschapsdieren en streeft naar de beste zorg voor uw geliefde huisdier, vandaar ons motto:

IVM een tijdelijke landelijke  telefoonstoring zijn wij niet bereikbaar:bel 077-392169 dap horst

Uw dier is ook ons dierbaar!                    

Doordat ik alleen werk krijgt u bijna altijd direct contact met mij aan de telefoon. Zo krijgt u meteen professioneel advies van de dierenarts!!!
Ik werk op afspraak zodat elk dier individueel en persoonlijk en met alle tijd wordt behandeld zodat ik op deze manier eigenaar en dier de beste zorg kan bieden.

Als het nodig is om verder onderzoek te verrichten zal dit eerst grondig met u besproken worden. Ik streef naar duidelijkheid en het vooropstellen van een juiste diagnose. Ook hieraan gekoppeld een helder behandelplan en prognose zijn een pré.

In een rustige omgeving wordt zorg en tijd besteed aan uw huisdier.

Dierenkliniek Dierbaar beschikt over een operatieruimte zodat, indien noodzakelijk, er operaties kunnen worden uitgevoerd: dit kan om preventieve-(bijvoorbeeld sterilisatie-castratie hond, kat, konijn, cavia) maar ook om curatieve chirurgie gaan zoals tumoren verwijderen, blaassteenchirurgie, wonde hechten, oor-oogchirurgie etcetera. Ook een professionele gebitsreiniging kan uitgevoerd worden.

Tevens beschikt de kliniek over een bloedanalyse apparaat en een klein laboratorium voor onder andere huidafkrabsels, urineonderzoeken etc.

Ook een ECG of te wel hartfilm, kan gemaakt worden als ook een bloeddrukmeting.

Nieuw in 2019 is de betaalde e-mailconsultatie met mij buiten openingsuren voor bestaande klanten: klik hier voor meer informatie


Dierenkliniek Dierbaar heeft een vaste dierenarts, dus een vast gezicht die voor continuïteit zorgt met de cliënt.
Uw vaste dierenarts en tevens eigenaresse van de praktijk is Janine Pijpers:

 

 

 

Na mijn universitaire studie diergeneeskunde in Gent in 2000 afgerond te hebben, heb ik een aantal jaren in verschillende kleinehuisdierenpraktijken gewerkt. Bovendien heb ik me een jaar toegelegd op de specifieke interpretatie van laboratoriumuitslagen voor gezelschapsdieren in de interne geneeskunde door bij een internationaal diergeneeskundig laboratorium te werken.
Tussentijds gaf ik ook cursussen aan de dierenambulance Limburg, particulieren en heb ik nog les gegeven aan paraveterinairen in opleiding.
Mijn doel is om mensen zo goed mogelijk te kunnen informeren naar de behoeften van hun huisdier. Zeker in deze snelle maatschappij waar tijd en aandacht steeds schaarser worden hoop ik een meerwaarde te zijn voor mensen die hun geliefde huisdier met alle aandacht en zorg willen verzorgen. Hieruit is ook het verlangen gegroeid om een eigen kliniek te beginnen. En deze droom werd verwezenlijkt op 12 maart 2007!

Thuis hebben mijn man en ik diverse huisdieren waar wij helemaal gek op zijn! De passie voor dieren zit er natuurlijk in als je dit beroep uitoefent!

Tot ziens bij Dierenkliniek Dierbaar!

 

Laatste nieuws

Ziekten overgebracht door vossen!

Nu weer gesignaleerd: vossen met de hondenziekte of wel de ziekte van Carré of Distemper ziekte. Wat is dit en wat brengen vossen nog meer over?

RHD2 vaccinatie bij konijnen

Er zijn nu twee geregistreerde vaccins in Nederland tegen het RHD2 virus.

Ook wij investeren in vooruitgang!

Techniek staat niet stil, ook wij moeten geregeld nieuwe, moderne middelen aanschaffen, om weer up-to-date te zijn voor de behandelingen van uw huisdier!

Vaccinatie hond tegen de ziekte van Lyme

Dierenkliniek Dierbaar start weer met de vaccinatie tegen de ziekte van Lyme!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl